16.2.2021

FOTO: Vrnitev mladih, vrnitev nasmeškov

V ponedeljek so se na zelenice ŠPL-ja znova vrnili tudi člani Nogometne šole Bravo. Treningi so potekali v skladu s priporočili NIJZ in z veliko dobre volje.

"Prekinitev je bila zares dolga. Vsi smo nestrpno čakali, da se ukrepi sprostijo, mladi pa ponovno vrnejo na igrišča. V vsem tem času smo poskušali z različnimi predlogi pristojnim, kar seveda nismo želeli »obešati na velik zvon«, saj je po našem prepričanju bolje delovati konstruktivno. Upam, da ta dolgotrajna prekinitev trenažnega procesa ne bo pustila prevelikih posledic na generacijah in da bomo znali skupaj z nogometno družino na pravilen način letošnjo sezono pripeljati do konca. V prvi vrsti je pomembno zdravje vseh mladih fantov in punc. Vse ostalo mora biti v drugem planu," je ob vrnitvi mladih nogometašev povedal Dejan Močnik, športni direktor NK Bravo.

"Izredno smo veseli, da so nogometna igrišča znova zaživela. Zdaj bo ključnega pomena, da igralce čim prej vrnemo nazaj v normalen trenažni proces. V klubu seveda še naprej spremljamo in sledimo vsem predpisanim ukrepom. Vsi trenerji mlajših selekcij so tako opravili tudi testiranje na Covid-19 in vsi testi so bili negativni," je ob povratku mladih igralcev povedal Aleš Arnol, vodja mladinskega programa v NK Bravo. "Za zdaj je jasno, da bodo v nadaljevanju sezone tekmovalno aktivni tudi v selekciji NK Bravo Mastercard. Tekmovanje se bo po prilagojenem sistemu nadaljevalo marca, pred tem pa bodo fantje opravili tudi s testiranjem na Covid-19, ki bo nato potekal na tedenski bazi. Tekmovanja ostalih selekcij so trenutno pogodjena z dodatnim sproščanjem vladnih ukrepov," še dodaja Arnol.


MH
Foto: Sportida.com

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI