28.5.2019

FOTO: U15 sezono zaključili z najvišjo zmago

Ob članih, ki so z uvrstitvijo v 2. SNL poželi največ pozornosti, so s sezono zaključili tudi mladinci, kadeti in starejši dečki. V zadnjem krogu smo zabeležili tri pozitivne izide - dva remija in izjemno visoko zmago ekipe U15.

EKIPA

NASPROTNIK

DATUM

VEČ

U19

Gorica - NK Bravo

0:0

URADNI ZAPISNIK TEKME

U17

Gorica - NK Bravo

1:1

URADNI ZAPISNIK TEKME

U15

NK Bravo - Dekani

8:0

URADNI ZAPISNIK TEKME


Izjava Jurija Hostnika, trenerja U15: "Prvenstvo smo sklenili z najvišjo zmago v sezoni in se tako ob še eni odlični predstavi uvrstili na končno tretje mesto." 
 
"Rad bi pohvalil igralce za izjemen odnos, ki se je kazal tako v skoraj 100-odsotni prisotnosti na treningih kot tudi v pristopu na samih tekmah - v celotni sezoni so na 26 tekmah kar 24-krat ostali neporaženi, pri čemer se lahko pohvalijo s tem, da so od vseh 28 ekip prejeli najmanj zadetkov."
 
"Še večji napredek so fantje pokazali na individualni ravni. Ocenjujem, da so prav vsi igralci dvignili raven svoje igre in nogometnih sposobnosti, kar se kaže tudi v tem, da še pred dobrim letom, ko je bil objavljen prvi reprezentančni spisek, na njem ni bilo nobenega člana naše ekipe. Leto kasneje so bili na spisku A reprezentance za mednarodni turnir štirje in še dva na čakanju. Dodatno je bil še en član naše ekipe uvrščen tudi v reprezentanco letnika 2005 in pet igralcev na treninge B reprezentance letnika 2004."
 
"Zelo sem vesel, da sem v tej sezoni lahko sodeloval s to ekipo. Fantje so se v vsem tem času povezali v homogeno ekipo ter med seboj stkali odlične prijateljske vezi. Znanje, ki so ga usvojili, vsa prijateljstva ter lepi spomini jim bodo ostali za vedno."MH
Foto: Pino Gašperšič

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI