28.3.2021

FOTO: Ob sproščenem vzdušju dobili prvega Footgolf prvaka NK Bravo

Torkovo popoldne je bilo v NK Bravo rezervirano za druženje izven trenažnega procesa. Popolnoma brez nogometa seveda ni šlo. Igralci so bili tudi tokrat na zelenici, uporabljali so žoge, a zadeti je bilo treba luknje v tleh.

Igralci in strokovni štab so se odpravili v Mladinski golf center Stanežiče, kjer je pod okriljem Šport Ljubljana zaživel nov šport, ki združuje prvine nogometa in golfa - FOOTGOLF. Naloga igralcev je bila, da s čim manj dotiki/udarci žogo spravijo v luknje.

"Še naprej trdo delamo in ohranjamo visoko pripravljenost za zaključek letošnje sezone. Verjamem, da bomo za Domžale optimalno pripravljeni. Tukaj v Stanežičah seveda ne bomo zahtevali tolikšne discipline kot na treningih. V ospredju je sproščeno vzdušje in zabava. Nihče od igralcev še ni preizkusil tega športa tako, da bo zanimivo. Sam stavim na Mitjo Križana," je pred začetkom internega tekmovanja povedal Dejan Grabić.

Po začetni predstavitvi in ogrevanju je šlo zares. Fantje so bili razdeljeni v manjše skupine in hitro se je pojavila tudi njihova tekmovalnost. Na koncu se je najbolj izkazal Rok Maher, ki je za devet lukenj porabil samo 29 udarcev. "Z ekipo smo se sprostili in malo odklopili od klasičnega nogometa. Footgolf se mi zdi zanimiva igra. Ni tako enostavna, ampak je super za zabavo s prijatelji. Po iskanju žoge v vodi nisem bil prepričan, da bo dovolj, ampak lepo je biti povsem na vrhu" je povedal prvi Footgolf prvak NK Bravo.


Foto: Rok Cizelj

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI