21.5.2019

FOTO: Mladinci od 0:2 do zmage proti Mariboru

Mladinski selekciji je uspela neverjetna vrnitev na tekmi proti Mariboru. Štajerski vrstniki so se v boju za naslov pošteno opekli, saj so zapravili lepo prednost in s tem tudi možnosti za skok na sam vrh razpredelnice.

V kdatski selekciji smo skorajda videli obratno sliko. Na tem obračunu so naši fantje povedli z 2:0, tekma pa se je končala brez zmagovalca. 

Starejši dečki so remizirali z Gorico.


EKIPA

TEKMA

REZULTAT

VEČ

U19

Maribor - NK Bravo

2:3

URADNI ZAPISNIK TEKME

U17

Maribor - NK Bravo

2:2

URADNI ZAPISNIK TEKME

U15

Gorica - NK Bravo

0:0

URADNI ZAPISNIK TEKME


Mladinci in kadeti bodo v letošnji sezoni odigrali le še tekmo proti Gorici. Starejši dečki imajo zadnji teden prvenstva na sporedu še dve tekmi. V sredo proti Krki in v soboto proti Dekanom.

Izjava Aleša Arnola, trenerja ekipe U19, po tekmi v Mariboru: "Tokrat ne potrebujem biti predolg, ker so vse potrebno igralci povedali že na igrišču. Preobrat po zaostanku z 0:2 proti ekipi, ki se je še aktivno borila za naslov državnega prvaka, zahteva karakter in kvaliteto. Po slabšem vstopu v tekmo smo v 2. polčasu ponovno prikazali naš obraz in predvsem verjeli ter vztrajali do zadnjih sekund tekme. Kako pomemben je sleherni člen ekipe, ponovno dokazujejo igralci, ki so vstopili s klopi. S pravim pristopom so predstavljali enega izmed ključnih členov preobrata. Igralcem čestitke in zahvala za prikazano. Ne gre pozabiti tudi naših zvestih navijačev staršev, ki pomembno sodelujejo v naši zgodbi in nam omogočajo, da bomo ponovno zaključil s sezono, ki jo lahko ocenimo kot uspešno."

Izjava Jurija Hostnika, trenerja ekipe U15, po tekmi v Gorici: "Na izredno težkem gostovanju v Gorici, ki v spomladanskem delu igra v izjemni formi, je naša ekipa ponovno prikazala pravi obraz in si z odlično igro nanizala številne priložnosti. Kljub temu, da je rezultat ostal 0:0, je ta točka zelo pomembna v boju za prvo mesto v 1. ligi NZS zahod. Že v sredo nas čaka nova tekma in trdno verjamemo, da bomo ponovno, tako kot v prvem delu sezone, uspeli uspešno prebroditi Krko."


MH
Foto: Stane Trdan

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI