7.6.2019

Dobrodelnost na LJ Open: Vsak strel šteje!

Tudi letošnji mednarodni turnir Ljubljana Open bo imel svojo dobrodelno noto. Posebno zgodbo bomo spisali skupaj z Nogometno Hišo Zabave (NHZ) in s projektom Botrstvo.

V soboto, 15. junija, bo na stadionu Stožice potekal že 12. mednarodni turnir Ljubljana Open. V letošnji izvedbi bo nogometni praznik ponudil s široko paleto novostmi. V tekmovalnem smislu bo največja sprememba starostna omejitev igralcev, saj bodo na zelenici zasedbe U14. Na novem nivoju bo tudi spremljevalni program, ki bo potekal pod okriljem NHZ.

V sodelovanju z Nogometno Hišo Zabave bo NK Bravo letos podprl tudi program Botrstvo. Rdeča nit te zgodbe bo »Vsak strel šteje!«. Programu Botrstvo bomo namreč namenili celoten znesek, ki ga bomo dobili preko nogometnega radarja, kjer posameznik lahko preveri moč in hitrost svojega strela na gol. Zbrana sredstva bodo namenjena skladu za razvoj talentov otrok v okviru programa Botrstvo v Sloveniji, ki omogoča kritje stroškov vadnin in vpisnin talentiranim otrokom iz nespodbudnih okolij.

Dobrodelnost pa se ne konča pri prgramu Botrstvo. Tudi letos bomo namreč organizirali srečelov, ki ga že vrsto let izvaja dobrodelni Sklad sveta staršev. Namen sklada je, da z zbranimi sredstvi pomagamo otrokom iz ekonomsko šibkega okolja pri udeležbi na treningih, pripravah, turnirjih in pomagamo vsem članom z nakupi specialne opreme za vadbo in regeneracijo. VEČ


NK Bravo

MEDIJSKI POKROVITELJ